29 دی 1393 - 9:24
شناسه خبر: 1679
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
وزارت کشاورزی بالا بودن سرب در گوشت مرغ را رد کرد
در پی اعلام رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران مبنی بر اینکه میزان سرب در گوشت مرغ 47 درصد بیشتر از استاندارد است، معاون وزیر کشاورزی این موضوع را رد کرد.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران، حسن رکنی در خصوص بالا بودن میزان سرب در گوشت مرغ تصریح کرد: در تولید طیور به هیچ عنوان از هورمون استفاده نمیشود و بالا بودن میزان سرب در آن مربوط به آزمایش انجام شده در دو سال پیش بوده است.
وی افزود: حدود دو سال پیش آزمایش و پایشی برای بررسی کیفیت محصولات کشاورزی از جمله گوشت مرغ انجام و بالا بودن میزان سرب اعلام شد. اما در آزمایشهای تکمیلی پس از آن، این موضوع رد شد و اعتبارسنجی آن آزمایش نیز بعدها زیر سوال رفت.
رکنی همچنین تاکید کرد: در تولید طیور به هیچ عنوان از هورمون استفاده نمیشود و این اصطلاح اشتباهی است که مطرح و تنها باعث تشویش اذهان عمومی شده است. چرا که نژادهای اصلاح شدهای که در صنعت طیور از آخرین دستاوردهای موجود در جهان بهره بردهاند سرعت رشدشان به گونهای است که هیچ نیازی به استفاده از هورمون ندارند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه گوشت مرغ ایرانی به دلیل استانداردهای بالا به کشورهای مختلف صادر میشود، اظهار کرد: کیفیت گوشت مرغ ایرانی به گونهای است که هم در سبد خانوار مردم جایگاه خود را به دست آورده و هم از استانداردهای لازم برای صادرات به بسیاری از کشورها برخوردار شده است.
به گفته وی پس از سفر اخیر هیات روسی (که از استانداردهای مطابق با اتحادیه اروپا پیروی میکند) به ایران مقامات این کشور اعلام کردند که محصولات کشاورزی ایران دارای استانداردهای مناسبی برای این کشور است.
منبع: ایسنا